#yritysguru Ismo opastaa nuoria etsimään ideoita ja intohimoaan

Saimme houkuteltua Lempäälän yrittäjien puheenjohtajan Ismo Paanasen YH6-kurssillemme 11.3 jakamaan viisauttaan yrityksen pyörittämisestä. Tässä on tiivistettynä hieman Ismon ajatuksia.

Olimme aikaisemmilla kurssin tunneilla kehitelleet pienissä ryhmissä erilaisia liikeideoita, jotka mielestämme voisivat menestyä. Tunnilla Ismo antoi meille mietteitään yrityksistämme. Saimme vinkkejä ja tietoa mm. patentoinnista, myynnistä ja yrityksen nimen merkityksestä. Esimerkiksi monien suurten yritysten taustalla on täydellinen ajoitus, joka saattaa johtaa räjähtävään kasvuun.

Yrityksen menestyksessä on loppukädessä kyse kuluttajien ongelmasta. Hyvällä idealla sen ongelman voi ratkaista ja tämä johtaa yrityksen menestykseen. Ismo nosti esille myös intohimon tärkeyden yritystä perustaessa. Jos sitä ei löydy, on yrityksen elinajanodote huomattavasti lyhyempi kuin sen intohimoisilla kollegoilla.

Saimme Ismolta myös monia hyviä ajatuksia #työelämää varten ja lähitulevaisuudessa nähdään ottavatko nämä ideat tuulta alleen.

 

– Tatu Hämäläinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 + 1 =