249e47d6-e895-46a9-8f3b-614bfdc6866a

Liikunnan riemua Hakkarissa!

Lempäälän Kisan Yleisurheilujaosto päätti lähteä pienellä riskillä vierottamaan Koululiikuntaliiton perinteisiä SM-maastojuoksukisoja syntysijoiltaan Vierumäeltä ja lupautui järjestämään tapahtuman Lempäälän Hakkariin. Ratkaisua helpotti se, että seuraorganisaatiolla oli varsin tuoretta kokemusta hyvinsujuneista SM-maastokisojen järjestelyistä. Seura-aktiivit Markku Ruonavaara ja Timo Reunanen päättivät kuitenkin turvautua kättä pitempään ja kutsuivat Lelun mukaan järjestelyihin.

Lelulaiset Lauri Ahonen (uhri) ja Viljami Sokura (aikidoka) valmistautumassa lajiesittelyyn.
Lelulaiset Lauri Ahonen (uhri) ja Viljami Sokura (aikidoka) valmistautumassa lajiesittelyyn.

Lelun Run Forrest -ryhmään liittyi lopulta 21 opiskelijajäsentä, opekollega-Katja Keskinen, sekä suomalaisen kävelynurheilun suurin toivo Urjalan oma poika Aleksi Ojala. Lelulaisista Santeri Kuusiniemi tosin pääsi upeasti menestyneelle Aleksille kuittaamaan, että hänellä on kuusi SM-kultamitalia, kun Aleksilla niitä on vasta kaksi. Arvokisareissuissa Aleksi on vielä edellä.

Lelulaiset pääsivät touhuamaan mitä moninaisimmissa tehtävissä. Kisakoneiston varsinaiset tykit Viivi Huurne, Juhani Larikka, Tanja Lähdekorpi ja Eerika Reunanen tekivät promootiokiertueen ja huolehtivat ennakkomarkkinoinnista, sekä ehtivät lisäksi kisapäivänäkin kaikkialle. Antton Asikainen ja Juuso Petäjäsuo kuuluttivat paremmin kuin mertsi. ”Kisatyttöset” Aleksi ja Santeri selviytyivät mitalienjaosta tappelematta. Kisakanslia, ajanotto, ruokailu, P-alueen- ja järjestyksenvalvonta jne tehtävätkin sujuivat LeKi+Lelu-organisaatiolta kuin tanssi.

Kaiken kaikkiaan päivä oli erinomaisen onnistunut. Tämä oli myös kisapäivän palaute monelta 367 juoksuihin osallistuneilta ja heitä kannustamaan tulleilta taustajoukoilta. LeKi-organisaatio toimii kuin rasvattu salama levittäen yhteisöllisyyttä, hyvää mieltä ja terveitä elämäntapoja ympärilleen. Lelulaiset onnistuivat tukemaan varsinaista kisaorganisaatiota varsin erinomaisella tavalla.

1d346437-521c-45fa-8a16-a62be6a9ba63
Kisojen ainoa lelulainen on hyytyä maaliviivalle.

Vastaa