Home » Uncategorized

Puhelinarvostelu: LG G6

Written By: admin on joulukuu 20, 2017 No Comment

 

LG G6 on kiinalaisen LG valmistama puhelin. Puhelin on paranneltu versio edeltäjästään, LG G5:sta. Puhelin on tehokas. Puhelimessa on 32 gigaa tallennustilaa ja neljä gigaa RAM-muistia, joten puhelimen käyttö on melko sulavaa. Puhelimen näyttö on QHD(1440 x 2880) Amoled näyttö, jonka takia sen mustat ovat tosi tummia ja muutkin värit todella tarkkoja. Näytössä on myös HDR10-teknologiaa, jonka ansiosta värit ovat vielä tarkempia.

 

Puhelimen paras ominaisuus on ehdottomasti Fast Charge –pikalataus ja tämän mahdollistaa USB-C. Noin tunnissa puhelimen akku lataa nollasta 100 prosenttiin. Puhelimen akun kapasiteetti on 3300 milliampeerituntia.

lg g6 2

Puhelimessa on takana kaksi 13 MP:n kameraa joista toinen normaali ja toinen laajakuva. Etu kamera on myös 13 MP, se on myös laajakulma. Kameran laatu on jopa ihan hyvä. Hämäräkuvauksessa iPhone X vie voiton LG G6:lta, mutta valon riittäessä LG G6:n kamera on parempi.

lg g6

 

Puhelimessa on silti pari huonoa puolta. Puhelimessa ei ole paljoa sisäistä tilaa tai fyysistä kotipainiketta. Itse tykkäisin erityisesti tuosta fyysisestä kotinäppäimestä. Kovin monesta puhelimesta sitä ei enää löydä. Paitsi iPhoneista

Kuitenkin pitää muistaa, että puhelin maksaa vain sen 500 euroa ja päihittää silti lähes puolet kalliimman iPhone X:n akunkestossa ja tehokkuudessa. LG G6 on siis huippuluokan puhelimen ominaisuudet, mutta hinta on alhaisempi.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates