Home » Uncategorized

Elokuva-arvostelu: Yösyöttö

Written By: admin on tammikuu 11, 2018 No Comment

Yösyöttö on suomalainen komediaelokuva, joka kertoo yksinhuoltajaisän ensinmäisestä vuodesta lapsensa kanssa. Antti on jäänyt poikansa Paavon kanssa yksin tämän äidin hylättyyään pojat ja lähdettyään Espanjaan. Antti käy neuvolan järjestämässä ryhmässä, missä käy muitakin nuoria vanhempia. Toisaalta kaikki muut ovat naisia. Ryhmän kokoontumisissa Antti tapaa nuoren äidin Ennin ja ihastuu. Antti kuitenkin valehtelee Ennille, että Paavon äiti Pia kuoli synnytyksessä.

Elokuva oli todella hauska ja salissa kaikui yleisön nauru. Elokuvan juoni oli muutenkin todella hyvä ja se oli toteutettu aivan uskomattoman hyvin. En siis ymmärrä, miksi se poistettiin aluksi Finnkinon esityslistalta juuri ennen ensi-iltaa. Näyttelijät hoitivat roolinsa täydellisesti ja hahmot olivat entistäkin hauskoja. Erityisesti pidin Antin hieman tyhmästä pikkuveljestä Jannesta, jonka nuori näyttelijä Santeri Helinheimo Mäntylä hoiti hyvin. Tapahtumat ovat yllättäviä, eikä elokuva toista itseään niin kuin usein suomalaisilla komediaelokuvilla on tapana.

Jatkoa elokuvalle olisi kiinnostava saada esimerkiksi Paavon teinivuosista

5/5

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates