Home » Uncategorized

Kuulokearvostelu

Written By: admin on tammikuu 11, 2018 No Comment

Tänään vertailemme kuulokkeita, jotka ovat eri tyylin kuulokkeita. Vertailtavat tuotteet ovat Audio-Technica ATH-M40x ja Corsair VOID PRO RGB Wireless 7.1.

corsair

Kuuloke-

elementit 40 mm 50 mm

Taajuusvaste 15 – 24 000 Hz 20 – 20 000 Hz

Impedanssi 35 ohmia 32 ohmia

Herkkyys 96 dB 107 dB

Mikrofoni Ei Kyllä

Langaton Ei Kyllä

LED-valaistus Ei Kyllä

Huoltoprosentti 0.54 % 1.52 %

Palautusprosentti 2.97 % 3.03 %

Suljetut Kyllä Kyllä

Hinta 89,90 € 119,90 €

Corsair VOID PRO RGB Wireless 7.1: Mun mielestä nämä on parhaat langattomat pelikuulokkeet omassa hintaluokassaan, koska Logitech on paska ja Razer on ylihinnoiteltu. Kuulokkeiden kantama on mahtava ja äänenlaatukin on hyvä lievän säädön jälkeen Corsairin ohjelmassa. Kuulokkeet ovat mukavat päässä ja niitä voi käyttää monta tuntia putkeen. Akun kesto on hyvä kuhan vain ensin sammutat ne perhanan ledit. Kuulokkeiden mikki on vähän huono laatuinen, mutta se onkin kuulokkeiden ainoa huono puoli.

Audio-Technica ATH-M40x: Mietin noin viikon verran ATH-M40x ja ATH-M50x välillä. Päädyin ottamaan kuitenkin nämä. Näiden kuulokkeiden ääneenlaatu on erittäin hyvä. Kestävyyden ja hinnan perusteella kuulokkeet ovat erittäin hyvät. Pehmusteet ovat mukavat päässä, vaikka uutena saattaa olla vähän kovat. Ne kuitenkin muuttuvat paremmiksi hetken käytön jälkeen. Kuulokkeet on kestävät ja ne on rakennettu laadukkaista materiaaleista.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates