Home » Arvostelut, Info, Mielipiteet, Musiikki, Uutiset

Esittelyssä: Mafia Honey

Written By: admin on tammikuu 25, 2018 No Comment

mafiahoney-800x533

Viime vuosina suomimusiikin tulokkaat ovat periaatteessa olleet konemusiikin parissa! Mutta tammikuussa ilmestyi ensimmäinen sinkku uudelta Mafia Honey -yhtyeeltä, jota on jo verrattu Haloo Helsinkiin. Bändi koostuu nimekkäistä tekijöistä mm. Robinin taustayhtyeestä ja solisti Salla-Marja Hätisestä. Hän on vaikuttanut aiemmin Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeessä, sekä vieraili Tiisun ”Virtaset” -biisillä naisvokalistina.

Ensimmäinen single ”Rakastutaan” on menevä poprock biisi, joka sopii hyvin radiosoittoon. Pian julkaisun jälkeen, sinkku nousi Spotifyn viraalilistan ykköseksi! Vielä itse kaipaisin Sallan ääneen enemmän artikulointia, sillä aivan biisin alussa en ole saada sanoista selvää. Plussaa c-osan kitarariffistä ja kertosäkeistö on toimiva!

”Rakastutaan, mulle ei riitä kuka vaan! Suudellaan pimeessä autossa, ennenkuin pois ajat taas! Mennään hiljempaa, kuunnellaan radiosta pätkivä kanava. Tää ei oo vielä vakavaa, mut uskaltaisitko mua rakastaa?”

Haluan ehdottomasti kuulla Mafia Honeylta pian lisää matskua! Tämän yhden biisin perusteella, ainakin vielä heidän tulevaisuus näyttää valoisalta. Olisiko seuraavaksi jotain vielä repäisevämpää? Suosittelen kappaletta niille, jotka pitävät Haloo Helsingistä ja muutenkin musiikista, jota ei ole tehty koneellisesti 🙂

Arvosana: ★★★

Rakastutaan löytyy nyt Spotifysta ja muista musiikin suoratoistopalveluista. (Paina nimeä!)

T: Veikko

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates