Home » Arvostelut, Elokuvat, Info, Mielipiteet, Videot

TOP 3 Aliarvostetut Disney -leffat!

Written By: admin on helmikuu 22, 2018 No Comment

3) Lehmäjengi (2004)

Kotieläimet elävät onnellisina rouvansa kanssa Poutapilvi -farmilla, joka joutuu yhtäkkiä pakkohuutokaupattavaksi! Kaikki ovat menettää toivonsa, mutta farmin uusi tulokas Maggie ei anna periksi, vaan lähtee Calowayn ja Gracen kanssa etsimään lännen etsityintä karjavarasta Alameda Slimiä, saadakseen palkkiorahat jotka pelastaa Poutapilven.

Älkää antako trailerin hämätä. Itse elokuvassa KENELLÄKÄÄN, ei ole sama ääni kuin tässä pätkässä!

2) Atlantis -kadonnut kaupunki (2001)

Elokuvassa nuori kielitieteilijä Milo on vakuuttunut teoriastaan, miten löytää Atlantis merenpohjasta. Mukaansa hän saa kattavan tutkimusryhmän, mutta todellinen yllätys odottaa määränpäässä!

 

1) Keisarin Uudet Kuviot (2000)

Itsekäs ja töykeä teinikeisari Kuzco saa aina mitä haluaa! Kuitenkin hänen neuvonantajansa Yzma ja hänen apulainen Kronk juonivat hänet juomaan myrkkyrohdon. Sattuman kautta Kuzco muuttuukin laamaksi ja joutuu kauas palatsista maalaiskylään johtaja Pachan hoiviin. Alkaa matka takaisin, jonka aikana Kuzco kasvaa ihmisenä. Elokuva on vielä parempi, jos katsot sen suomeksi! Paras roolissaan on Yzmaa ääninäyttelevä konkari Seela Sella.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates