Home » Arvostelut, Mielipiteet, Uutiset

TET -viikkoni Siskonlinnan päiväkodissa

Written By: admin on helmikuu 22, 2018 No Comment

päiväkoti

Vietin viimeisen tet-viikkoni Siskonlinnan päiväkodissa. Sain paikan kävelemällä päiväkotiin ja kysymällä ottaisivatko he minut tettiin sinne. En tiedä, miksi valitsin kyseisen paikan, mutta onneksi minun ei tarvinnut katua valintaani viikon aikana.

Viikon aikana sain tehdä paljon erilaisia asioita. Enimmäkseen olin lasten kanssa. Autoin heitä pukemaan ja riisumaan ulkovaatteita, leikin ja pelasin heidän kanssaan ja luin heille kirjoja. Olimme myös paljon ulkona, joten oli hyvä, että otin lämpimät vaatteet mukaan.  Sillä välin, kun lapset nukkuivat päiväunia, järjestelin hyllyjä, teroitin kyniä ja leikkasin paloja palapeliin.

Työntekijät ja lapset olivat minulle todella mukavia, joten pystyin menemään töihin joka päivä hyvillä mielin.

Päiväni alkoi aamulla kahdeksalta, jolloin lapset olivat yleensä syömässä aamupalaa. Aamupäivällä leikin hetken lasten kanssa, jonka jälkeen autoin heitä pukemaan ulkovaatteet päälle ja menin heidän kanssaan ulos. Ulkoilun jälkeen oli ruokailu ja sen jälkeen lapset menivätkin jo nukkumaan. Ennen nukkumaanmenoa luin lapsille vähän aikaa heidän valitsemiaan kirjoja. Silloin kun lapset nukkuivat, järjestelin tavaroita ja autoin työntekijöitä erilaisissa asioissa. Kun lapset heräsivät, leikin taas heidän kanssaan hetken, jonka jälkeen he alkoivat syödä välipalaa ja minä pääsin lähtemään kotiin.

Vaikka en pitänyt päivän aikana hirveästi taukoja, työ ei tuntunut missään vaiheessa hirveän raskaalta.

Vaikka tulinkin viikon aikana siihen tulokseen, ettei työskenteleminen päiväkodissa ollut minun juttuni, mielestäni päiväkoti sopi hyvin tet-paikaksi

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates