Home » Uncategorized

Arvostelu juoppuhullun päiväkirja-elokuva

Written By: admin on maaliskuu 8, 2018 No Comment

Tuottajat: Juha Vuorinen ja Aleksi Bardy

Pääosat: Joonas Saartamo, Santtu Karvonen, Krista Kosonen ja Johannes Holopainen

Ohjaaja: Laura Maijala

Tuotantoyhtiö: Dictator Films

Juoppohullun päiväkirja elokuva julkaistiin 28. Joulukuuta 2012. Juoppohullu päiväkirja elokuva pohjautuu Juoppohullun päiväkirja kirjoihin. Elokuvassa todistamme Juha Bergin humalahakuista juomista ja hänen kommelluksiaan Helsingin kaduilla. Juoppohullun päiväkirjasta tehdyssä elokuvassa näemme samoja vanhoja tuttuja hahmoja kuten Kristian, Mikael ja Tiina. Elokuvassa vilahtelee aina välillä kirjoista tunnistettavia kohtauksia kuten kohtaus jossa Kristian saa sukupuolitaudin, mutta elokuvassa on hyvin vähän kohtauksia alkuperäisestä kirjasta, joka teki elokuvasta turhauttavan katsoa.

Mielestäni juoppohullun päiväkirja elokuva ei ollut erityisen hyvä sillä se ei onnistunut luomaan kirjojen huumoria. Suurin vika elokuvassa oli mielestäni se että tarinaa ei ollut tehty kirjojen pohjalta. Toinen onglema oli, että jotenkin koko elokuva oli saatu pyörimään jonkun ihmeen ”city kanin” ympärille. City kani oli jänis joka ilmestyi aina silloin tällöin ja aiheutti sereenisen hiljaisuuden ja kaikkien hahmojen pysähtymisen. Pienempiä ongelmia elokuvassa oli, että juoni oli aikalailla koko elokuvan ajan hukassa. Suurin osa elokuvasta tuntui siltä niin kuin olisi katsonut 85-minuuttia sketsejä jossa pyörii samat hahmot.

Loppujenlopuksi Juoppohullun päiväkirja elokuva ei ollutkaan niin hyvä filmi kuin se olisi voinut olla. Elokuvassa oli niin paljon potentiaalia ja mahdollisuutta, mutta huono tarinan kerronta ja lähes olematon juoni teki elokuvasta todella huonon ja katselukokemuksesta surkean.

kouluarvosanalla sanoen elokuva oli 1/5

Kuvahaun tulos haulle juoppohullun päiväkirja elokuva

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates