Home » Uncategorized

Arvostelu: Honor Band 3 -älykello

Written By: admin on maaliskuu 8, 2018 No Comment

 

 

kello1

Sykemittari

Kelloon on sisään rakennettu optinen sykemittari mittaa sykkeen ranteestasi,kun valitset mittaus asetuksen tai laitat asetuksissa päälle koko aikaisen mittauksen.  Lisäksi älyranneke laskee askeleet, poltetut kalorit sekä kuljetun matkan. älyranneke on myös vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti eli mikään aktiviteetti ei jää mittaamasta.

Tarkka TruSleep-unenseuranta

Honor Band 3 kerää tietoa/muuta infoa myös öisin. älyranneke kerää tietoa unestasi. TruSleep-teknologialla varustettu ranneke analysoi milloin olet syvässä ja kevyessä unessa ja milloin heräät. Ranneke kokoaa kattavan yhteenvedon ja tarjoaa suosituksia unenlaadun parantamiseen.

Ilmoitukset ranteessasi

Honor Band 3 -älyranneke toimii loistavasti yksin ja vielä paremmin puhelimesi kanssa. Laadi treeniohjelmasi puhelinsovelluksella. Tutustu yhteenvetoon unenlaadustasi sovelluksen avulla. Lisäksi Honor Band 3 tunnistaa soittajan numeron, se ilmoittaa tekstiviesteistä, kalenterimuistutuksista sekä Snapchat- ja Twitter-ilmoituksista. Rannekkeen värinähälytys herättää sinut mukavasti häiritsemättä muita.

30 päivää yhdellä latauksella

Honor Band 3 on energiapihi. älyrannekkeen prosessori ja muut sisäosat on suunniteltu siten, että ranneke käyttää jopa 80 % vähemmän akkua kuin vanhempi malli. Lopputuloksena on jopa 30 päivän käyttöaika yhdellä latauksella.

Käyttö

Ranneke on todella helppo käyttöinen, sillä suurin osa asetuksista vaihdetaan suoraan kellon sovelluksesta. Voit vaihtaa esimerkiksi erilaisten liikunta aktiviteettien järjestystä ja luoda omia treeniohjelmia. Sovelluksesta päivitetään kellon firmware eli kellon käyttöjärjestelmä. Kellossa on mahdollisuus asettaa herätys tai muunlainen muistutus.

kello2

kello3

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates