Home » Uncategorized

PUBG mobile

Written By: admin on maaliskuu 22, 2018 2 Comments

PUBG Mobile on Tencent Gamesin julkaisema mobiili versiosuositusta pelistä PlayerUnkowns BattleGrounds, joka julkaistiin viimevuoden huhtikuussa. Pelin mobiili versiota alettiin hypettämään jo noin kuukausi sitten jolloin pelisää alkoi ”Open Beta” jonka kuka tahnsa pystyi lataamaan, mutta siinä vaiheessa peli oli todella laginen ja siinä oli paljon erilaisia bugeja. Koko peli julkaistiin 14 päivä maaliskuuta.

Pelin tavoite on olla viimeinen selviäjä sadan muun pelaajan joukosta. Voit kerätä todella monia erillaisia aseita ympäri karttaa ja ajaa monilla eri ajoneuvoilla. Eli pelin alussa sata pelaajaa laitetaan letokoneeseen ja voit valita voit valita minne päin karttaa hyppäät ja liitelet alas laskuvarjolla.

Peli vaati kumminkin aika hyvän puhelimen, jossa pitää olla android 5.1.1 tai uudempi ja vähintään 2GB ramia.

Omasta mielestäni peli on oikein mukava peli puhelimelle ja peli myös näyttää todella hyvältä. Ainoa huono puoli pelissä on, että se vie todella palon virtaa.

pubg

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

2 Responses to “PUBG mobile”

  1. Kieliopin kuningas says on: 25 maaliskuun 2018 at 9:42 am

    Huhhuh. Millähän luokalla kijoittaja mahtaa olla. On muuten melkoisesti kirjootusvirheitä.

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates