Home » Uncategorized

Ajokortti työelämään

Written By: admin on joulukuu 20, 2012 No Comment

Ti 18.12.2012 järjestettiin Hakkarin koulun auditoriossa ”ajokortti työelämään”-tapahtuma, jossa kasiluokkalaiset pystyivät harjoittelemaan, että mitä työnantajat odottavat työnhakijalta ja miten tehdä työhakemus yms.

Paikalla oli suuri määrä kasiluokkalaisia, kaksi 4H:n ryhmän ohjaajaa, ja siellä vieraili yksi Lempäälän monesta yrittäjästä. tapahtumassa oli kasiluokkalaisia esim. Shayne, Joel, Eero, Hannes ja Teemu.

Ajokortti työelämään antaa hyötyjä ja valmiuksia hakiessasi töitä Lempäälän ja Tampereen alueilla (ja muualla tietenkin). Kyseisessä tapahtumassa käytiin läpi työhaastattelu, siihen valmistautuminen, Työhakemuksen teko, ja monia muita tarpeellisia asioita työtä hakiessa. samalla myös esiteltiin 4H, mitä se tarkoittaa, mitä siinä tehdään ja sanottiin myös että 4H on suomen suosituin nuorisojärjestö.

4H tarkoittaa englanniksi ”Head Hands Heart Health” eli HHHH eli 4H. 4H on nuorille tehty järjestö, jossa opetellaan työtekoa, työnhakua ym. nuorille. Sieltä voi hyvin etsiä töitä, koska niitä on siellä usein tarjolla. siellä voit tehdä pientöitä kuten pihan haravointia lehdistä syksyllä yms.

Kyselin pari kysymystä Tapahtuman ohjaajilta.

1.Miksi tätä kurssia järjestetään?

– Jotta Nuoret Lempääläiset (kasiluokkalaiset) pääsisivät tutustumaan työnhakijoiden vaatimuksiin ja olisivat paremmin valmistautuneita työelämään.

2.Antaako ”työelämään ajokortti”-kortti hyötyjä työtä hakiessa?

Kyllä, koska lempääläiset ja tamperelaiset yrittäjät osaavat kysyä tätä kyseistä korttia ja jos hakija omistaa tämän työnantaja tietää, että Työnhakija osaa työntekemisen perusteet ja osaa työsäännöt.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates