Home » Arvostelut, Musiikki

Arvostelussa: Saara Aalto – Wild Wild Wonderland

Written By: admin on toukokuu 3, 2018 No Comment

wild_wild_wonderland-43837158-

X Factor UK:ssa kaksi vuotta sitten menestynyt Saara Aalto julkaisi odotetun albuminsa Wild Wild Wonderland 27.huhtikuuta! Kyseessähän ei tosiaankaan ole hänen ensimmäinen albumi, vaan hän on Suomessa väsännyt jo viisi omakustannetta (mm. Blessed with Love, You Had My Heart) mutta ne eivät menestyneet.

Toista on odotettavissa nyt, kun Saaran hypetys on noussut uusiin lukemiin tämän kilpaillessa Euroviisuissa. X Factorin jälkeen pian ilmoitettiin hänen solmineensa levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa, mutta myöhemmin levy-yhtiö vaihtui Warneriin. Vaikeuksien kautta siis voittoon!

Saara Aalto on itse kertonut haluavansa olla suuri teatraalinen artisti, mutta levy ei ole lähelläkään aiempia omakustanteita. Wild Wild Wonderland on puhdasta tanssipoppia ja se toimii! Levyllä on mukana tottakai Euroviisukappale Monsters ja kolme muuta kadidaattibiisiä, mutta loput ovatkin uusia kappaleita. Omiksi suosikeikseni nousi Half a Heart ja DANCE!!!, mikään kappaleista ei ole huono. Albumilla on varsinaisesti vain yksi balladi ”Dance like nobody´s watching, mutta se on sitäkin kauniimpi. Minulla ei ole albumista muuta pahaa sanottavaa, kuin se että biisit välillä kuulostaa hyvin samanlaisilta. Muissa albumeissa olen kuullut kritiikkä että albumi tuntuu tehdasvalmisteiselta. Ei minusta, tämä on vain Saaran oma tyyli!

Kaikki jotka pitävät puhtaasta popista, kuunnelkaa tämä levy! Biisit toimii ja Saaran vokaalit ovat hämmästyttäviä. Ihmettelin syvästi jos tämä albumi ei nouse listoille, sillä tämä on sen arvoinen!

-Veikko | Arvosana:  ★★★★

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates