Home » Uncategorized

Saunominen nostaa ihmisten terveyden tasoa monella tavalla!

Written By: admin on toukokuu 3, 2018 No Comment

 

 

On todettu monia eri terveyden alueita joihin saunominen vaikuttaa. Esimerkiksi saunomisen on huomattu vaikuttavan ihmisten todennäköisyyteen saada aivoinfarkti. Jos saunot 4-7 kertaa viikossa sinun todennäköisyytesi on 61% pienempi kuin ihmisellä, joka saunoo vain kerran viikossa, mutta jos taas saunot 2-3 kertaa viikossa todennäköisyytesi laskee vain 18%.

Saunomisen on huomattu vaikuttavan verenpaineeseen hyvällä tavalla. Keskimääräinen ylempi verenpaine laski saunomisen myötä tasolta 137 tasolle 130 ja alempi verenpaine tasolta 82 tasolle 75. Ylempi verenpaine pysyi alhaalla vielä puoli tuntia saunomisen jälkeen. Myöskin saunan jälkeen verisuonien joustavuus nousi huomattavasti.

Sauna myös rentouttaa mieltä, sekä kehoa ja sauna on myös ihmisille kulttuurillinen tapaamispaikka.

Joten tämä tarkoittaa, että saunominen ei ole vain mahtava tapa viettää perjantai-ilta. Sillä on myös monia hyviä vaikutuksia ihmiskehoon. Saunaan siis!

sauna3

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates