Home » Uncategorized

Rocksmith-peliarvostelu

Written By: admin on tammikuu 10, 2013 No Comment

Rocksmith

Rocksmith on kitarapeli. Sitä ei kuitenkaan saa sekoittaa mihinkään Guitar Hero-tyyppisiin muovikitarapeleihin. Ei, Rocksmithissä soitetaan oikealla kitaralla. Sähkökitara tai basso yhdistetään Pelikonsoliin/tietokoneeseen ainutlaatuisella johdolla, jossa toisessa päässä on USB, ja toisessa päässä tavallinen neljäsosatuuman plugi. Peliä ei voi pelata akustisella kitaralla, mutta mikä tahansa sähkökitara tai -basso, jossa on normaali neljäsosatuuman jakki, käy.

Peli aloittaa erittäin yksinkertaisista parin eri nuotin sarjoista. Pelissä ei ole vaikeustasoa, vaan se määrittää vaikeuden sen mukaan, miten pelaaja soittaa. Jos alun yksinkertaiset parin nuotin rämpyttämiset onnistuvat, se lisää nuotteja, kunnes yhtäkkiä huomaa soittavansa koko biisiä. Biisien soittaminen ei kuitenkaan ole ainoa asia, mitä peli opettaa. Erilaisia tekniikoita voi harjoitella erikseen minipeleillä, jotka ovat hauska mutta kuitenkin haastava tapa opetella sointuja, skaaloja, liu’utuksia, yms. Pelissä on n.50 biisiä eri aikakausilta, Rolling Stonesista Museen.

Peli on loistava tapa opetella kitaran soittoa, konkarille se ei niin paljoa tarjoa. Pelissä on joitain ärsyttäviä valikkoihin liittyviä tyhmyyksiä, mutta peliä pilaavia bugeja ei ole. Suosittelen peliä aloitteleville kitaristeilla, tai ihmisille joilla on sähkökitara kotona vain seinäkoristeena. Nyt siitäkin voi olla hyötyä.

9/10p

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates