Home » Uncategorized

Team Fortress 2 päivitetty arvostelu

Written By: admin on tammikuu 31, 2013 No Comment

Team Fortress 2 on ensimmäisestä persoonasta kuvattu sota peli. Pelissä tarvitsee tehdä yhteistyötä niin kuin nimi kertoo. Peli on ilmainen ja Steamin suosituin ilmaispeli. Peli on hyvä koska siihen tulee kokoajan lisää hattuja, asuja ja aseita. Pelin grafiikat ovat hauskat ja peliin ei heti kyllästy.  TF2 on online peli jossa on erilaisia peli modeja esim. Kukkulan kuningas, Komento pisteiden valloitusta ymn. Pelin aikana voi löytää aseita ja hattuja.

Pelissä on 9 eri peli hahmoa.

Ensimmäinen on Scout. Rooli: hyökkääjä. Se on pelin nopein hahmo. Aseena: haulikko, pistooli ja maila.

Kakkonen on Demoman. Rooli: Puolustus. Demoman on tiimin räjähdysekspertti. Aseena: Kranaatinheitin, tahmapomminheitin ja pullo.

Kolmas on sniper. Rooli: Taustatuki. Se on nimensä mukaan tiimin tarkka-ampuja. Aseena: Tarkkuus-kivääri, konepistooli ja  kukriveitsi.

Neljäntenä on Pyro. Rooli: Hyökkäys. Pyro on nimensä mukaan pyromaani liekinheittimellä. Aseena: Liekinheitin, haulikko ja palokirves.

Viidentenä Soldier. Rooli: Taustatuki. Hyökkäys.  Soldierilla on sinko, haulikko ja lapio.

Kuudentena on Engineer. Rooli: Puolustus. Engineer voi rakentaa vartiotykin. Aseena: Haulikko, pistooli ja jakoavain.

Seitsemäntenä on Heavy. Rooli: Puolustus. Aseenan: Minigun, Haulikko ja Nyrkkinsä.

Kahdeksantena on Spy. Rooli: Taustatuki.. Spy pystyy tappamaan kenen tahansa hahmon yhdestä selkään puukottamalla. Aseena: Revolveri ja puukko.

Viimeisenä mutta ei vähäisempänä Medic. Rooli: Taustatuki. Medic  pystyy parantamaan muita pelaajia. Aseena: Ruiskuase, medi gun ja Luusaha.

Team Fortress 2 Heavy

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates