Home » Arvostelut

Piin elämä

Written By: admin on helmikuu 7, 2013 No Comment

Piin elämä elokuvajuliste

Piin elämä elokuvajuliste

Elokuva Piin elämä kertoo nuoresta intialaisesta pojasta, jonka perhe omistaa eläintarhan. Se kuitenkin suljetaan taloudellisista syistä, minkä takia perhe joutuu lähtemään Intiasta rahtilaivalla. Matkalla rahtilaiva alkaa upota hirmumyrskyssä, ja kaikki kuolevat, paitsi hän ja bengalin tiikeri joka aiemmin melkein ”varasti” hänen kätensä. Matkalla hän kohtaa esim. niin suuren nälän, että hän syö ensimmäistä kertaa lihaa, hän tapaa pari eläinystävää, mutta nekin kuolevat. Lopussa hän selviää, ja hän kertoo tarinansa japanilaisille (sen laivan omistajat, joka upposi ja tappoi kaikki), mutta he eivät uskoneet häntä. uskotko sinä?
Pii ihmisenä on erikoinen, ja ihmettelen että hän ei ole mielenvikainen noiden traumojen jälkeen. Hän on elänyt kovia, mutta hän lopulta on ihan kunnossa, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Hän sai pienenä nimensä ranskalaisesta uimalasta (Piscine). Lapsena häntä kiusattiin nimensä takia, ja hän sai lempinimen ”pissi”. Myöhemmin hän sai muut kutsumaan häntä piiksi, kun hän muisti vaikka kuinka monta lukua piistä (π).
Elokuva kuulosti aluksi taas joltain uudelta Tarzan tarinalta, mutta se olikin jotain vähän muuta. Elokuva oli välillä hauska, välillä vähän omituinen, ja välillä dramaattinen. mielestäni elokuva on uudenlainen, ja suosittelen sitä kaikille. Itse annan **** (4) tähteä.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates