Home » Tapahtumat

Pilkki liikuntapäivänä X2

Written By: admin on helmikuu 14, 2013 No Comment

Kaksi eri näkökulmaa pilkkimisestä liikuntapäivänä.

Pilkillä liikuntapäivänä

12.2 tiistaina lähdimme aamulla klo. 9.15 kohti lastukan rantaa. Ilma oli sopivan leuto ja pilvinen.

Lastukkaan päästyämme suuntasimme jäälle ja etsimme sopivan paikan, jossa pilkkiä. Jään päälle oli päässyt paljon vettä, joten kävely jäällä oli vaikeaa ja kengät kastuivat. Myös sormet olivat todella jäässä. Noin tunnin pilkkimisen jälkeen palasimme rannalle grillaamaan makkaraa ja juomaan mehua. Meillä oli myös omia eväitä, joten söimme myös niitä. Ahvenia ja muita pikku sinttejä lastukasta saatiin, mutta ei sen suurempaa. Noin klo.12 lähdimme kotiin. Päivä oli kokonaisuudessaan mukava ja virkistävää vaihtelua kouluun.

PILKKIMINEN

Ensin kävelimme sillanojanlahdelle ja lähdimme siitä suoraan pilkkimään järven jäällä oli noin 20 senttiä lunta ja loskaa pilkin noin 100 metrin päässä rannasta tasapainolla. ympärilläni oli 5 pilkkijää alle 20 metrin päässä.

osa pilkkijöistä palasi jo 15 minuutin päästä pukukopeille lämmittelemään ja syömään makkaraa itse olin pilkillä tunnin ja sain 2 ahventa ja kerran oli kuha kiinni mutta se pääsi irti muutkin nostivat järvestä kalaa ihan hyvin.

klo 11 loputkin pilkkijät palasivat jäätä ja 12 sai lähteä kotiin.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates