Home » Arvostelut

Leffa-arvostelu: Vuonna 85 oli semi-hyvä

Written By: admin on maaliskuu 14, 2013 No Comment

Olin hiihtolomalla katsomassa vuonna 85 elokuvan. Mielestäni se oli hyvä ja suosittelen sitä kaikille. Elokuva perustuu samannimiseen suomen teatterihistorian katsotuimpaan kotimaiseen musikaalikantaesitykseen. Elokuvan ovat ohjanneet Timo Koivusalo ja Riku Suokas. Sen pääosissa nähdään Reino Nordin, Malla Malmivaara, Mikko Nousiainen ja Miina Maasola. Sivurooleissa nähdään mm. Heikki Silvennoinen, Pate Mustajärvi ja Martti Syrjä. Elokuva kertoo Lokomon duunareista, kirjavasta kaveriporukasta, jota unelmat ja kyltymätön elämänjano vievät keskellä vauhdikasta vuosikymmentä.
Festarikesä on alkamassa ja niin myös Lokomon duunareiden kesälomat. Tommi Turmiola (Reino Nordin) suuntaa Lokomon duunareiden kanssa Pyynikin kesäiselle rannalle, jossa esiintyy Pate Mustajärvi. Pyynikillä Tommi törmää elämänsä naiseen Karoliinaan (Malla Malmivaara). Heidän tiensä eroavat kuitenkin yhdessä vietetyn yön jälkeen, kun Karoliinan lähtiessä viettämään festarikesää. Tommi lähteen etsimään Karoliinaa ja hylkää samalla elämänsä konepajalla ja tyttöystävänsä Ellun (Miina Maasola). Löytääkö Tommi Karoliinan? Romanttista komediaa säestävät suomalaiset klassikko biisit.

Vuonna85

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates