Home » Arvostelut

Lumoava kirous: Pahoja loihtijoita ja huonoja aksentteja

Written By: admin on maaliskuu 21, 2013 No Comment

Elokuvan päähenkilöt ovat eteläisessä Gatlinin kaupungissa asuva poika nimeltä Ethan Wate (Alden Ehrenreich) ja kaupunkiin muuttava erikoinen Lena Duchannes (Alice Englert). Ethan huomaakin tuntevansa voimakasta vetoa Lenaa kohden ja tajuaa, että Lena on tyttö hänen unistaan. He rakastuvat, mutta suhdetta varjostaa Lenan suuri salaisuus. Hän on loihtija- suvusta, jonka naisloihtijat on kirottu niin, että he 16- vuotta täytettyään muuttuvat pahoiksi. Lena ja Ethan etsivät keinoa murtaa kirous, mutta aika käy vähiin ja Lenan syntymäpäivä lähestyy.

Lumoava kirous perustuu Caster Chronicles -kirjasarjan ensimmäiseen osaan, joka on lyhyessä ajassa saavuttanut maailmalla Twilightin ja Nälkäpelin veroisen suursuosion.

Elokuvan alku oli sekava ja hätäisesti toteutettu. Päähenkilöiden tutustuminen ja ihastuminen tapahtui parissa päivässä. Alussa aika kului todella nopeasti, keskivaiheilla hidastui ihan liian paljon. Elokuvan loppu oli tönkkö ja siitä oltiin tekemällä tehty ”yllättäväksi”. Näyttelijät olivat melko tuntemattomia ja Alice Englert teki Lenasta tylsän, avuttoman ja ilmeettömän. Myös erikoinen aksentti ja Ehrenreichin hengitys ärsytti. Kokonaisuudessaan elokuva oli hyvä ja mielenkiintoinen.

bc

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates