Home » Uutiset

Miten kevät vaikuttaa ihmiseen?

Written By: admin on maaliskuu 21, 2013 No Comment

Ihminen on keväällä iloisempi ja viettää enemmän sen takia enemmän aikaa ulkona. Keväällä auringon valo lisääntyy se viestittää kehoa tuottamaan vähemmän melatoonia. Melatooni vaikuttaa uneen ja mielialaan.
Kun päivänvalo lisääntyy ihmiset nukkuvat vähemmän ja ovat energisempiä. Serotoniinin tuotanto lisääntyy. Serotoniini vaikuttaa mielialaan. Serotoniinin vajaus voi aiheuttaa masennusta ja väsymystä. Serotoniinin ansiosta toinen sukupuoli alkaa enemmän kiinnostaa. Samalla se voi tehdä ihmisistä hajamielisiä. Keho saa auringonvalosta tarvitsemaansa D-vitamiinia.
Naisen on helpompi tulla raskaaksi keväällä. Miehillä testosteronin tuotanto kasvaa, ja sperman määrä lisääntyy. Silmänruoka lisääntyy keväällä kun paksut vaatteet vaihtuvat lyhyisiin mekkoihin. Keväällä seksuaalisuus lisääntyy. Jos olet masentunut kevät voi tuntua raskaalta.
Keväässä saattaa olla huonoja puolia esim. Liian lyhentyneet yöunet voivat aiheuttaa väsymystä ja unirytmi voi häiriintyä. Katupöly voi keväällä aiheuttaa ikäviä oireita.
Kevät

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates