Home » Uncategorized

The Host- Upea kokemus (Vaelia lukuunottamatta)

Written By: admin on huhtikuu 11, 2013 No Comment

The Host, eli Vieras kertoo maan tulevaisuudesta. Avaruusoliot ovat vallanneet planeettamme ja ottaneet ihmiset valtaansa. Ihmiskunta on jo lähes tuhoutunut, mutta vielä löytyy pari sinnikästä ihmistä, jotka piileskelevät niiltä.
Yksi näistä selviytyneistä on päähenkilö Melanie Stryder (Saoirse Ronan), joka kuitenkin tulee kaapatuksi. Hänen päänsä sisään asetetaan Vaeltaja- niminen olento, jonka on tarkoitus selvittää muiden vapaiden olinpaikat.
Vaeltaja saakin kokea suuren yllätyksen, kun Melanie pystyy puhumaan hänelle ja jopa ohjailla kehoaan.
Yhteisten muistojen virratessa Vaeltajan mieleen, hän päättää lähteä etsimään Melanien kanssa jäljellä olevia ihmisiä. Ongelmana on heidän rakkautensa samaan mieheen, Melanien rakastettuun Jarediin (Max Irons), joka inhoaa avaruusolentoja koko sydämestään. Miten Vaeltajalle ja Melanielle käy?

Elokuva oli todella hyvä ja kiinnostava. Näyttelijät osasivat asiansa, vaikka eivät olekaan kovin tunnettuja persoonia. Saoirse Ronan oli juuri täydellinen Melanie/ Vaeltaja ja Max Irons oli upea Jared. Eikä myöskään unohdeta Jake Abelia, joka teki Ianista ihastuttavan hahmon.

Mutta, kuten aina, elokuvalla oli myös miinuksensa. Inhosin Vaeltajan lempinimeä (Vael), joka oli suomennettu surkeasti. Alkuperäisestihän Vaeltaja on Wanderer ja hänen lempinimensä on Wanda.
Elokuvan loppu oli mielestäni toteutettu huonosti ja pilasi hieman elokuvan tunnelmaa.
Kokonaisuudessaan elokuva oli kuitenkin upea ja mielenkiintoinen.

Elokuvasta tehty kirja on Stephenie Meyerin kirjoittama (The Host). Se ilmestyi vuonna 2008 ja Suomeen se saapui vuonna 2009.

the-Host

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates