Mestarien liigan semifinaaliparit ratkesivat

Written By: admin on huhtikuu 11, 2013 No Comment

Mestarian neljäsosafinaalejen  molemmat  osaottelut

Real Madrid – Galatasaray

Real voitti ensimmäisen osaottelun 3-0 ja johti toisessa osaottelussa 1-0 kunnes Ebou tykitti pallon maaliin.

ja Galatasaray tarvitsi 4 maalia voittoon. 4 minuuttia myöhemmin hollantilainen  Wesley  Sneijder  viimeisteli hienon maalin ja muutama minuutti myöhemmin entinen chelsean pelaaja drogba toi  Galatasaraylle

3-1 johdon. Mutta myöhemmin pelin loistavasti pelannut  C. Ronaldo maalasi toista kertaa mikä oli lopullinen niitti ottelulle.

Malaga – Borussia Dortmund

Malaga oli voittanut oman kotiottelussa 2-0 ja Dortmundilla oli vaikea tehtävä edessään.

Ensimmäinen maali syntyi kuitenkin Malagalle kun Joaquin kikkaili  dortmundin puolustuksen läpi

ja laukoi maaliin. Dortmund kuitenkin tasoittaa pian tämän jälkeen kun Reus vapautti  loistavalla syötöllä

Lemadownskin joka chippaa pallon maalivahdin yli ja viimeistelee hienosti.

Peli on 1-1 ja ottelussa pelataan jo lisäaikaa ja dormund tarvitsee vielä 2 maalia. ensin Hummels antaa loistavan keskityksen ja reus tunkee pallon maaliin ottelun viime sekunneilla dormund yrittää väkisin saada pallon maaliin ja onnistuukin siinä ja dormund menee uskomattomasti jatkoon.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!