Home » Uncategorized

Prinsessa Ruusunen musiikkinäytelmä

Written By: admin on huhtikuu 18, 2013 No Comment

Kuningas Ron ja Kuningatar Elizabeth ovat saaneet tyttövauvan. Tyttö pitäisi nimetä ja juhlia valmistellaan. Tyttö saa nimekseen Aurora. Yötär on kuitenkin jäänyt kutsumatta, ja hän raivostuu ja langettaa Auroran päälle kirouksen. Kun tyttö täyttäisi 15, hän pistää sormensa ja vaipuu uneen sadaksi vuodeksi. Kuningatar pelästyi ja määräsi, että kaikki rukit ja värttinät on poltettava, vain yksi rukki säästettiin. Se lukittiin torniin, jossa kehrääjä nainen kehräsi yötä päivää.

Aurora eli elämäänsä onnellisena ja vaarasta tietämättömänä, kunnes hän täytti 15-vuotta. Päivää ennen kuin Aurora viettää syntymäpäiväänsä hän menee torniin kehrääjänaisen luo, mutta tornissa onkin Yötär. Aurora pistää sormensa värttinään ja vaipuu uneen.

Koko hovi nukkuu ja näin 100 vuotta kuluu. Prinssi saapuu pelastamaan Auroraa, ja matkalla torniin prinssi surmaa lohikäärmeen ja herättää prinsessan pitkästä unestaan.

Lapsista Sasper ja Leipuri olivat hauskoja, ja Yötär oli pelottava. Musiikki ja laulut olivat kauniita ja näytteliät lauloivat hyvin. Toteutus oli onnistunut mielestäni hyvin, myöskin yleisö tuntui rakastavan näytelmää.

IMG_5934 IMG_5932 IMG_5919

Katso lyhyitä videoita esityksestä:
video 1
video 2
video 3
video 4

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates