Home » Uncategorized

Jääkiekon MM-kisat alkaa perjantaina!

Written By: admin on toukokuu 2, 2013 No Comment

Jääkiekon MM-kisat alkaa perjantaina!

MM-kisat alkaa perjantaina ja Suomen avausottelu alkaa Saksaa vastaan 20.15. Otteluita pelataan tänä vuonna Helsingissä ja Tukholmassa.

Suomen joukkue

Hyökkääjät:
Juhamatti Aaltonen, Marko Anttila, Juha-Pekka Haataja, Niklas Hagman, Juha-Pekka Hytönen, Pekka Jormakka, Petri Kontiola, Jarno Koskiranta, Miika Lahti, Janne Pesonen, Antti Pihlström, Sakari Salminen, Veli-Matti Savinainen, Ville Viitaluoma, Lauri Korpikoski.

Puolustajat:
Juuso Hietanen, Janne Jalasvaara, Lasse Kukkonen, Teemu Laakso, Sami Lepistö, Ilari Melart, Tuukka Mäntylä, Ossi Väänänen.

Maalivahdit:

Antti Raanta, Atte Engren, Joni Ortio

KHL:llässä tällä kaudella 17+29 tehot naputellut Jori Lehterä jää pois kisoista loukkaantumisen vuoksi. Tapparasta mukana on hyökkääjä Jarno Koskiranta ja puolustaja Tuukka Mäntylä.

Joukkueessa on paljon ensikertalaisia ja sm-liiga pelaajia joten joukkueen taso on surkea ja Suomi lähtee haastajana kisoihin.
Suomalaisilla on ollut paljon loukkaantumisia NHL:ssä, mutta pienistä loukkaantumisista kärsinyt Lauri Korpikoski on kuitenkin mukana.

Moni NHL ja KHL pelaaja on kieltäytynyt kisoista koska kisojen arvo on tippunut pelaajien silmissä ja moni yksittäinen pelaaja ei tunnu haluavan mukaan huonotasoisen joukkueen kanssa. Moni NHL seura myös suhtautuu kielteisesti MM-kisakomentoihin.

Nettivekkari veikkaa voittajaksi Kanadaa ja toiseksi Ruotsia ja kolmanneksi USA:ta

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates