Home » Uncategorized

Mestarien liigan saksalaisfinaali tulossa

Written By: admin on toukokuu 2, 2013 No Comment

Semifinaaliparien toiset osaottelut:

Bauer München jatkoi vyörytystään Barcelonaa vastaan Barcan omalla kotikentällä Camp Noulla ja teki ensimmäisen maalin vähän toisen puoliajan alkamisen jälkeen, kun Robben kikkaili Barcan puolustuksen läpi ja teki hienon maalin. Toinen maali tuli kun pique yritti epäonnekkaasti purkaa pallon mutta sähläsi sen vahingossa omiin. Tämän jälkeen Bauer München melkein lopetti pelaamisen, mutta teki kumminkin vielä 0-3 osuman kun Müller hyppäsi 3 Barcan pakkia korkeammalle ja puski maaliin.

Barcan ainoa hyvä muutos peliin oli se että kaukolaukauksia alkoi vihdoinkin näkyä. Messiä kentällä ei näkynyt koko pelissä.

Real Madrid vs. Borussia Dortmund

Pelin ensimmäiset 25 minuuttia Real Madrid pelasi erittäin nopealla tempolla jossa Dortmund ei meinannut millään pysyä kiinni mutta 30 minuutin kohdalla Dortmund alkoi saada otetta pelistä.

ottelun ensimmäisellä puoliajalla ei ollut liiemmin tapahtumia. Toisen puoliajan alussa Lewandowski tälläsi ylärimaan mikä oli Dortmundin paras maalipaikka ottelussa. 75 minuutin kohdalla Real Madridin Benzema viimeisteli ottelun avausmaalin matalasta keskityksestä. Toinen maali tuli kun Sergio Ramos pisti pallon Dortmundin häkkiin toisen kerran. Ottelu päättyi näihin lukemiin, mutta siitä huolimatta Dortmund kohtaa Munchenin mestarien liigan finaalissa Wembleyllä Englannissa.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!