Home » Arvostelut

League of Legends

Written By: admin on toukokuu 2, 2013 No Comment

League of Legends!

League of Legends!

League of Legends on pari vuotta sitten avattu MMOG (Massively Multiplayer Online Game), jossa pelaajat (pelissä taustatarinan mukaan ”Summoners”) Ohjaavat valitsemaansa championia, jolle he ostavat elissä erilaisia esineitä yms., jotta oma champion vahvistuu.
Peliä pitää alussa ladata muutama Gigabitti tiedostoja. Pelissä voit ostaa itsellesi championeita, joista on laaja, 112 eri championin, valikoima, ja niitä tulee jatkuvasti lisää. Pelissä on eri pelimuotoja, joissa on eri kentät ja eri päämäärät.
Yleisin pelimuoto on 5v5 Summoner´s Rift kentällä oleva peli, jossa päämääränä on tuhota vihollisen tukikohta. Myös 3v3 The Twisted Treeline! kentällä on sama periaate, mutta siellä on myös alttarit, joita valtaamalla saa lisävoimia ja bonuksia.5v5 ARAM (All Random All Mid) Howling Abyss kentässä on sama kuin ekassa, paitsi että ei voi alussa valita omaa championia, vaan tietokone valitsee sen sinulle. Kenttä on myös palon pienempi (ja grafiikaltaan parempi). Lopuksi on 5v5 Dominion Crystal Scar kenttä, joka eroaa täysin muista kentistä. aluksi se on pyöreä, ja siinä ei ole torneja alussa, jotka suojaavat sinua, vaan sinun pitää vallata ne. Pelin alussa on noin minuutti aikaa tukikohdassa, jonka jälkeen pääsee liikkeelle ja voi yrittää vallata viittä tornia. Pelin tavoitteena on pitää tornit sinun joukkueellasi, koska kun vihollisella on enemmän torneja hallussa kuin teillä, menetätte pisteitä, ja kun jommankumman tiimin pisteet menevät nollille, he häviävät.
Jos tarvitset lisätietoja pelistä, mene League of Legendsin kotisivuille http://eune.leagueoflegends.com/ .
Itseni mielestä peli on hyvää, niin grafiikaltaan, pelityyliltään kuin idealtaan, ja Riot games on onnistunut tässä hyvin. Oma lempi championini on Shen, Eye of twilight (JOO se nimi viittaa surkeaan elokuvaan mutta se on hyvä). Pelistä on myös olemassa maailmanmestaruudet, joihinka pääsee mukaan liittymalla, johonkin ”ranked team”:iin ja pääsemällä top listoihin.
Joka toinen viikko tulee youtubeen myös ”Summoner showcase”, jossa näytetään pelaajien tekemää taidetta, yms.
***** (5) tähteä.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates