Home » Uncategorized

MM-kisat saatiin päätökseen

Written By: admin on toukokuu 23, 2013 No Comment

MM- kisat päätökseen

mm2013-artist

Jääkiekon MM-kisat saatiin sunnuntaina päätökseen kun Suomi pelasi pronssipelissä USA:ta vastaan ja finaalipelissä Ruotsi Sveitsiä vastaan.
Suomi hävisi USA:lle rankkareilla ja sijoittui aika hyvin neljänneksi, odotuksiin nähden.. Sveitsi voitti jokaisen ottelun, finaaliin asti jossa Ruotsi sitten voitti MM-kultaa lukemin 5-1.

Petri Kontiola voitti kisojen pistepörssin sekä parhaan hyökkääjän palkinnon tehoilla 8+8 Myös Antti Raanta ja Juha-Matti Aaltonen antoi hyviä näyttöjä NHL-seurojen kiinnostusta ajatellen. Mainittakoon vielä Tapparan Tuukka ’’monsteri’’ Mäntylä ja Jarno Koskiranta jotka pelasivat hyvät kisat.

Kovin raskaasti ei kannata näitä kisoja ottaa, koska kuitenkin talvella on Olympialaiset tulossa johon on pelaajillakin enemmän kiinnostusta.
Jukka Jalosen ura maajoukkueen valmentajana päättyi tähän turnaukseen ja tästä eteenpäin päävalmentajana nähdään Erkka Westerlund ja apuvalmentajina Bluesin Lauri Marjamäki ja Jokereiden valmennusjohtoon kuuluva Hannu Virta.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates