Home » Uncategorized

Liikuntaparkki

Written By: admin on elokuu 22, 2013 No Comment

Vuonna 2012 Ideaparkin lähistölle avattiin liikuntakeskus Parkki. Liikuntakeskus on koko perheen liikuntakeskus, jossa voi mm. järjestää juhlatilaisuuksia, varata sali/kenttä omaan käyttöön.

Liikuntakeskuksessa on järjestettyä ohjelmaan kaiken ikäisille, esim. salibandya. Parkissa on laaja valikoima erilaisia lajeja, joita siellä voi harrastaa. Liikuntakeskuksessa on 850 m2 pelikenttä, 100 m2 heittoseinä, spinning-sali, 5 sulkapallokenttä, kuntosali ja kahvio. Sieltä saa myös kauneudenhoitoa.

Liikuntakeskuksessa on tarjontaa monenlaisten juhlien järjestämiseen. Siellä voi varata salin vapaaseen käyttöön tai ohjattuun käyttöön. Keskus tarjoaa sulkapalloa, lentopalloa, salibandya, jumppaa, zumbaa, steppiä, ja naurujoogaa (tässä oli vain osa tarjonnasta)

Liikuntakeskus Parkin osoite on Kaipiomäentie 5. Liikuntakeskus Parkkiin ei ole juurikaan matkaa Ideaparkista, joten siellä kannattaa ainakin käydä.

liikuntakeskus parkki

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates