Home » Uncategorized

A Good Day to Die Hard – Arvostelu

Written By: admin on syyskuu 20, 2013 No Comment

A Good Day to Die Hard Arvostelu.docx kuva

Elokuva kertoo John McClanesta ,joka matkustaa Moskovaan auttaakseen poikaansa Jackia.

John huomaa pian että hänen poikansa on CIA agentti , joka on suorittamassa Venäjällä huippusalaista tehtävää ydinasevarkauden selvittämiseksi ja mahdollisen kolmannen maailmansodan syttymisen estämiseksi. Toisistaan etääntyneiden isän ja pojan yhteistyö käynnistyy nihkeästi, kunnes Jack tajuaa, että heidän on pakko paketoida voimansa katastrofin välttämiseksi. Elokuva on saanut 3 tähteä.

Elokuva oli mielestäni hauska ,jännittävä ja toiminnallinen. Skip Woods teki hauskan elokuvan ,jossa ihmiset nauraa.Pidän elokuvassa olevasta huumorista ja kohtauksista kun ne olivat hauskoja joissa sai nauraa ja myös ampumis ja panttivanki kohtaukset oli kivoja.

Pääosissa nähdään Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Mary Elizabeth Winstead ja Julia Snigir.

Sen on ohjannut John Moore ja käsikirjoitti Skip Woods.

Die Hardista on tehty 4 muuta elokuvaa elikäs  (Die Hard – vain kuolleen ruumiini yli, Die Hard 2 – vain kuolleen ruumiini yli, Die Hard – Koston enkeli, Die Hard 4.0) ja uusin( A Good Day To Die Hard)

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates