Home » Uncategorized

Bloggaus

Written By: admin on syyskuu 27, 2013 No Comment

Bloggaus on hauskaa ajanvietettä ja ilmainen harrastus. Oman blogin voi aloittaa helposti ja ilmaisesti esimerkiksi Bloggerissa. Ensin kannattaa miettiä, mistä aiheesta kirjoittaa, sillä kun on selvä aihe, aiheesta kiinnostuneet kiinnostuvat blogista ja voivat liittyä lukijoiksi. Blogin aihe voi olla esim. valokuvaus, muoti, leivonta, askartelu tai mikä tahansa, joka kirjoittajaa kiinnostaa. Suosittuja blogeja ovat myös ’lifestyle’ blogit, joissa ei ole varsinaista aihetta, vaan blogin kirjoittaja kirjoittaa omasta elämästään. Blogin voi muokata (ainakin bloggerissa) oman tyylisekseen. Valokuvat täydentävät blogitekstejä eli postauksia, joten kamera voi olla hyvä plussa, jos aloittaa bloggauksen. Blogille voi olla aluksi vaikea saada lukijoita, joten blogia voi mainostaa netisttä esim. Facebookissa kavereilleen.

Blogien lukeminen on hauskaa ja inspiroivaa. Jos lempi bloggaajasi tekee esittelyn jostain tuotteesta tai ideastaan voi joskus itsekin saada idean jonkin tuotteen ostamisesta tai tekemisestä. Blogeja voi lukea montaa erilaista, jotkut pitävät lifestyle- tai heppablogeista, jotkut taas enemmän askartelu- tai leivonnaisblogeista. Yleensä blogiin liitytään lukijaksi, sen voi tehdä Googlen Bloggerin kautta, mutta blogeja voi seurata myös Bloglovinin kautta, tai voit tykätä blogin Facebook sivuista, tai seurata blogia jossain muussa sosiaalisenmedian palvelussa, kuten Twitterissä tai Instagramista ja voit sieltä saada tietoosi milloin uusi postaus ilmestyy.

Blogeja voi lukea kuka vaan eikä iällä tai sukupuolella ole mitään väliä, se voi olla kiva harrastus jos ei esimerkiksi pidä kirjojen tai lehtien lukemisesta. Voit myös seurata niin montaa blogia kuin itse haluat.

Blogeja joita suosittelemme:

nimetön

http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas

Saara Sarvas

Blogia kirjoittaa Trendin kauneustoimittaja Saara Sarvas, ja blogin aihe kauneus & kosmetiikka. Blogi on tarkoitettu nuorille naisille, jotka tykkäävät kauneudenhoidosta. Blogista löytää paljon vinkkejä meikkaamiseen, ihon hoitoon jne.

http://iwanteatyyou.blogspot.fi/

I found myself in wonderland

Nuori kynsitaiteilija postaa blogissaan upeita kuvia kynsistään, joita hän lakkaa ja koristelee taitavasti. Blogista saa hyviä vinkkejä kynsien koristeluun.

http://verajaudance.blogspot.fi/

Dance in the Dark

Blogista löytyy todella upeita ja inspiroivia kuvia nuorelta bloggaajalta. Kuvat liittyvät monesti bloggaajan omaan elämään, mutta kuvat ovat taiteellisia ja mielenkiintoisia. Tekstiä blogissa ei paljon ole, mutta blogista löytyy myös silloin tällöin videoita.

nimetön1

http://onethingtobehappyabout.blogspot.fi/

Enya/E

Blogin kirjoittaja Enya ei kirjoita kovinkaan montaa riviä tekstiä postauksiinsa, mutta tekstin korvaa upeasti otetut ja muokatut kuvat. Blogin tyyli on lifestyle, mutta silti se poikkeaa useimmista lifestyle blogeista. Enya kertoo ostoksistaan, kodistaan, elämästään ja tekemisistään.

http://yejenny.blogspot.fi/

Jenny Ye

Blogia kirjoittaa suomalainen Jenny, joka kirjoittaa blogiaan englanniksi. Jennyn blogi on osittain lifestyle blogi, mutta hän kertoo blogissaan testaamistaan tuotteista, mielenkiinnon kohteistaan, usein Aasiasta tai Aasialaisista asioista, kuten ruoasta tai kosmetiikkatuotteista.

nimetön2

http://lillivoitto.blogspot.fi/

Voitto kotiin

Voitto kotiin on mielestäni erittäin hyvä ja suosittu hevosblogi, jossa blogin kirjoittaja Tiia kertoo arjestaan hevosensa Voiton kanssa kisoineen ja normaaleine tallipäivineen. Tiialla on myös lifestyle blogi, joka on myös erittäin hyvä. Tässä linkki Tiian lifestyle blogiin: http://www.tiiasuomalainen.blogspot.fi/ Blogien kuvat ovat myös erittäin hyviä. Kannattaa katsoa!

http://kaktujafutura.blogspot.fi/

Kaktu ja Futura

Blogia kirjoittaa 26-vuotias Kaktu, jossa hän kertoo elämästään hevosensa Futuran kanssa. Blogissa on myös hyviä kuvia. Blogia lukiessaan tulee aina hyvälle tuulelle, koska Kaktu on aina niin elämänmyönteinen ja iloinen. Jos etsit hyviä hevosblogeja, niin katso ihmeesssä!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates