Home » Uncategorized

Alankomaiden lomani

Written By: admin on lokakuu 10, 2013 No Comment

Alankomaiden lomani.

Alankomaat ovat kuin pieni Venetsia

Alankomaat rajoittuu idässä Saksaan, etelässä Belgiaan ja pohjoisessa sekä lännessä Pohjanmereen. Alankomaissa on asukkaita noin 17 miljoonaa. Pinta-ala on noin 42 tuhatta neliökilometriä. Alankomaalaiset ovat hyviä jalkapallossa ja retkiluistelussa. Alankomaissa puhutaan hollantia, mutta suuri osa väestöstä osaa myös puhua saksaa.

Alankomaat on hieno maa. Siellä on ystävällisiä ihmisiä ja hienoja maisemia. Alankomaissa kannattaa ajaa pyörillä, koska siellä ei ole lähes ollenkaan ylämäkiä. Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam oli hieno ja vilkas kaupunki. Se oli kuin pieni Venetsia. Alankomaissa ei ole paljoa maastoa, joten siellä tuulee paljon. Pyöräily on kivaa, mutta vastatuleen aika ärsyttävän hidasta. Ruoka oli aikalailla samanlaista kuin Suomessa, ehkä vähän halvempaa ja parempaa.

Reittini alankomaissa

Matka, jonka menin kun olin Alankomaissa. Tulin aluksi Amsterdamiin lentokoneella, jonka jälkeen vuokrasimme auton läheiseltä autovuokraamolta ja suuntasimme IJmuidemiiin.

Alankomaat kartalla

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates