Home » Uncategorized

Elokuva-arvostelu: We’re The Millers

Written By: admin on lokakuu 25, 2013 No Comment

Vuonna 2013 valmistunut We’re The Millers on toimintakomedia, jonka pääosissa nähdään Jennifer Aniston ja Jason Sudeikis. Elokuvan ohjaaja on Rawson Marshall Thurber.

David Burke (J. Sudeikis) on pilvikauppias ja pyrkii pitämään matalaa profiilia, mutta joutuu toteamaan miten kiittämättömyys on maailman palkka. Hänen yrittäessään vilpittömästi auttaa muutamia nuoria he varastavat hänen rahansa ja tavaransa, ja niin David jää ikävästi velkaa pomolleen Bradille (Ed Helms).

Kuitatakseen velkansa Davidin on pakko ryhtyä huumesalakuljettajaksi ja tuoda Bradin seuraava lasti maahan Meksikosta. Epätoivoissaan hän suostuttelee mukaan takuuvarmaan suunnitelmaan naapurinsa, joihin kuuluvat strippari Rose (J. Aniston) ja hölmö Kenny (Will Poulter) sekä nokkela teinityttö Casey (Emma Roberts). Eipä aikaakaan kun valevaimo ja kaksi ”lasta” on pakattu suureen matkailuautoon, ja niin ”Millerin perhe” suuntaa rajan yli etelään itsenäisyyspäivän viikonlopuksi, joka ei voi päättyä muuhun kuin melkoiseen juhlaan.

Mielestäni elokuva oli erittäin hauska ja viihdyttävä. Sitä jaksoi katsoa sen 1,50 tuntia ja voisin katsoa monta kertaa uudelleen.

milleriiiiit

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates