Home » Uncategorized

SHREK-mistä kaikki sai alkunsa

Written By: admin on lokakuu 25, 2013 No Comment

Shrek1

Shrek on tarina vihreästä jätistä, joka asuu yksin suolla. Animaatio on tehty lapsille, mutta siihen on lisätty vitsejä, jotka vain aikuiset ymmärtävät. Lordi Faquuardin häädettyä satuhahmot valtakunnastaan suolle Shrekin rauha häiriintyy. Shrek vaatii lordi Faquuardilta että poistaa satuhahmot suolta. Faquuard suostuu sillä ehdolla että Shrek ja aasi pelastavat prinsessa Fionan linnan tornista, jotta Faquuard voisi mennä tämän kanssa naimisiin.

Kaikki varmasti tuntevat tämän tarinan, mutta moniko tietää että Shrekin hahmon takana on ranskalainen mies nimeltä Maurice Tillet.

shrek2

Maurice Tillet oli syntynyt venäjällä 23.lokakuuta 1903 ranskalaisille vanhemmille. Lapsena hän oli täysin normaalia ulkonäköään. Tillet sai lempinimen Angel”, koska hänellä oli enkelin kasvot. Hän olisi halunnut tulla juristiksi. Kun Tillet oli 17, hän sairastui akromegaliaan, joka aiheuttaa nenän, kämmenten, leuan, otsan ja jalkaterien kasvua. Ensin Tillet palveli Ranskan laivastossa viisi vuotta insinöörinä, sitten hänestä tuli ammattipainija. Hän kuoli Ranskassa syyskuun 4. vuonna 1954 sydänsairauteen.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates