Home » Uncategorized

TET City Tokmannilla

Written By: admin on lokakuu 31, 2013 No Comment
TET
Olin tetissä entisessä Vapaa Valinnassa eli City Tokmannilla Lempäälän keskustassa. Loman jälkeen oli mukavaa mennä mielummin töihin kun kouluun. Maanantai aamuna seisoimme kaupan ovella ja myyjä tuli avaamaan meille ovet. Saimme puukot ja työtakit ja meille näytettiin jotain käytännön asioita, miten tarkistetaan tulevat kuormat ja mihin viedään roskat yms. Joka aamu saapui rullakoita täynnä tavaraa mitä sitten hyllytettiin aamusta kello 2 asti ja välillä vietiin roskia ulos.
Kävimme Picassossa syömässä joka päivä ja lounastauko sai kestää tunnin. Kahvitauko takahuoneessa oli parina päivänä. Kaupassa töissä oleminen, tai ainakin tetissä oleminen on pitkästyttävää koska työ on lähes pelkkää hyllyttämistä joten en suosittele. Työntekijät olivat kuitenkin mukavia. Parasta tetissä oli että pääsi olemaan kavereiden kanssa paljon ja tylsintä hyllyttäminen.
814454-max497x297
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates