Home » Uncategorized

LeKi-Jokipojat 30.11.2013

Written By: admin on joulukuu 13, 2013 No Comment

Leki-Jokipojat 002

Leki sijoittui viime kaudella kahdeksanneksi mestiksessä. Heillä ei viime vuonna oikein sujunut mutta tämä kausi näyttää jo kirkkaammalta, sillä Leki on seitsemäs.  Mutta toivo ei ole vielä menetetty. Koulustamme menee kaksi toimittajaa seuraamaan ottelua LeKI-jokipojat.

Leki-Jokipojat 005

Ennakko: Jokipojat saapuivat Lempäälään kohtaamaan Lempäälän ylpeyden LeKin. Kauden aiemassa kohtaamisessa LeKi voitti vieraissa 1-3.

Raportti: LeKi voitti ottelun 5-2. Vaikka numerot puhuvat murskavoitosta LeKi oli välillä suurissa vaikeuksissa Jokipoikien kanssa. Jokipojat ositti olevansa valmiina voittoon ensimäisessä erässä ja hallitsi peliä mielin määrin. Jokipojilla oli kolme ylivoimaa. Kahdella ensimäisellä ei tullut tulosta mutta kolmas ylivoima erän lopussa tuotti vieraille  0-1 johdon. Toisessa erässä LeKi tuli peliin mukaan ja peli tasoittu pelillisesti, mutta ei maalillisesti sillä LeKi repäisi kolmannessa erässä 3 maalia ja näin 3-1 johdon. Kolmanessa erässä Jokipojat yritti sisukkaasti mutta ei saanut maalia aikaan. LeKi kuitenkin sai maalin ja johti ottelua viimeiselle kymmenminuuttiselle mennessä 4-1. Viimeisellä kolmella minuutilla Jokipojat otti maalivahdin pois ja sain kuudella viittä vastaan 4-2 kavennusmaalin. Se ei kuitenkaan paljon lohduttanut kun LeKi laittoi viimeisen sinetin ottelulle tyhjiin ja näin voitti ottelun 5-2.