Home » Uncategorized

Valinnais valokuvausryhmä kävi Mediamuseossa Rupriikissa

Written By: admin on joulukuu 13, 2013 No Comment

Rupriikin uusi näyttely Jokapäiväinen mediamme kertoo sekä median tekniikasta että välitetyistä viesteistä. Tarjolla on mielenkiintoinen tutkimusmatka median välineisiin. Näyttelyssä on runsaasti kuulokuvia ja erilaisia kokeilupisteitä. Siellä myös kohtaavat hauskalla tavalla mennyt media ja nykyinen media. Uudessa näyttelyssä on esillä kiinnostavia historiallisia viestintävälineitä mutoskoopista painokoneeseen. Menneen median lisäksi näyttelyssä tarkastellaan myös nykymediaa, esimerkiksi tosi-tv:n roolia arjen dramatisoijana.

Rupriikissa on myös Instagram- työpaja keskiviikkona 18.12. klo 10- 11:30 museon tiloissa sekä Finlaysonin alueella. Työpajan aikana otetut kuvat merkitään yhteisellä hashtagilla, jonka avulla kuvia voi katsella myöhemmin.

Sivuilla toivottiin, että lataat ilmaisen sovelluksen valmiiksi älypuhelimeesi ja varaat mukaan ulkoiluun sopivat vaatteet. Tarjolla kahvia, teetä sekä pientä purtavaa.

Täältä lisätietoja: http://rupriikki.tampere.fi/

Täältä voit ilmoittautua mukaan työpajaan: rupriikki@tampere.fi

IMG_20131211_202811

Ensiksi kävimme katsomassa pienessä näyttelyssä valokuvia ja lyhyitä mustavalkoisia video pätkiä. Sen jälkeen menimme itse museoon, jossa oli mielestäni hauskaa ja mielenkiintoista. Kivointa oli itse kokeilla esim. vanhanaikaista kirjoituskonetta ja puhelinta. Olimme kyllä liian vähän aikaa museon puolella, että olisi kiva joskus mennä uudestaan ajan kanssa.

IMG_20131211_202942

IMG_20131211_203224

IMG_20131211_203357

Mediamuseo kuvat (1)

Mediamuseo kuvat (2)

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates