Home » Tapahtumat

Seiskojen illanvietto 28.8

Written By: admin on elokuu 30, 2012 No Comment

28.8 tukarit pitivät seiskaluokkalaisille unohtumattoman ihanan illan. Illan mittaan tukarit pitivät discon ja naurattivat seiskoja esittämällä hupaisia sketsejä ja muita vitsejä. Discon aikana tukarit pyörittivät kioskia ja järjestivät seiskoille tanssi- ja muita kilpailuja.

’’Oli hauskoja sketsejä ja toimintaa’’, paikalla ollut Ville Saarnio (7G) kertoi. ’’Ilta vastasi kaikkia odotuksiani, oli tosi huikee meininki.’’

Vähäisestä osallistumisprosentista huolimatta kukaan ei jäänyt yksin ja kaikilla oli hauska ja mukava ilta. ’’Kilpailut oli tosi kivoja ja tukarit oli tosi mukavia. Vaikka discossa oli tosi kuuma meininki, se ei haitannut menoa!’’ – sanoi Aleksanteri Kupi (7G)

Tukarit tulevat vielä jatkossakin järjestämään tämän kaltaisia tapahtumia seiskaluokille. Seuraavan kerran luvassa on Tervis-päivä 7.9.

Kirjoittanut Iiris ja Atte (9G)

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates