Home » Uncategorized

Putous on taas alkanut!

Written By: admin on tammikuu 17, 2014 No Comment

Huippusuosittu komediasarja Putous on alkanut ja sen jaksoja voi nähdä MTV-kanavalla. Ensimmäisessä jaksossa esitettiin erilaisia sketsejä ja tietenkin tärkeimpänä esiteltiin uudet hahmot. Haastattelimme yhtätoista henkilöä siitä, että mitä he pitivät hahmoista. Susituin hahmo oli Jäbä Leisson. Muutenkin Jäbä on susituin hahmo kansan keskuudessa. Henkilökohtaisesti hahmot olivat kokonaisuudessa pettymys, vaikkakin muutama hyvä löytyi edellisvuoden tapaan. Alla olevassa listassa on ovat hahmot lueteltuna facebook tykkäämisien mukaan. Hahmojen lisäksi perinteeiseen Putous tyyliin oli myös paljon muitakin sketsejä, jotka olivat oletettavasti hauskoja, kuten tulikoe, näytönpaikka ja Putouksen viikkokatsaus.

Jäbä Leisson (Iina Kuustonen): 17 123 Jäbä on selvästi kansan suosikki, emmekä mekään sitä ihmettele.

Antsku (Jussi Vatanen): 11 259 Antsku oli Jäbään verrattuna selvästi huonompi, mutta uskomme silti, että nämä kaksi ovat finaalissa.

Ymmi Hinaaja (Armi Toivanen): 4 120 Ymmi vaikuttaa Leena hefnerin kopiolta, mikä ei kyllä ole ihme, sillä kyseessä on sama näyttelijä.

Slaikka Gustafsson (Aku Hirviniemi): 2 585 Slaikka on toimituksen mielestä kolmannen sijan ansainnut hahmo.

Martin Niemi (Jukka Rasila): 2 055 Jukka Rasilan paras hahmo tähän mennessä, joten uskomme, että hän pysyy kisassa.

Sirkka Vainola (Krista Kosonen): 1 401 Sirkka ei toimituksen mielestä ollut hauska, joten uskomme, että Sirkka tippuu ensimmäisenä.

Jarmo Heikkinen (Riku Nieminen): 1 351 Toimitus ajattelee, että Jarmo ei ole Riku Niemisen parhaimpia hahmoja, mutta hahmolla on potentiaalia kehittyä hauskemmaksi.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates