Home » Uncategorized

Olympialaiset

Written By: admin on helmikuu 20, 2014 No Comment

Suomelle menestystä

selänne

Enni Rukajärvi voitti suomen ensimmäisen mitallin lumilautailun slopestylessä. Naisten ampumahiihdossa ja tavallisessa ei menestystä tullut ja mitallitoiveet näyttivät heikolta. Monet suomalaiset oli sairaana ja Sotshin ilmasto aiheutti myös oireita. Parisprintissä hopeaa ottivat kuitenkin Aino-Kaisa Saarinen ja Kerttu Niskanen. Miesten parisprintissä upeesti kultaa voittivat Sami Jauhojärvi ja Iivo Niskanen, osittain saksalaisen kaatumisen ansiosta.

Suomen naisleijonat hävisivät harmillisesti Ruotsille puolivälierissä, joten mitalipeleihin ei päästy. Miesten jääkiekkojoukkue taas on pelannut loistavaa peliä kovalla työmoraalilla ja noudattanut sovittua pelitapaa. Suomi voitti eilen Venjäjän 3-1 ja menee välieriin Ruotsia vastaan. Maalit tekivät Granlund ja Selänne. Toinen välieräpari on USA – Kanada. Suomen voitto Venäjästä ei ollut ihme, koska Suomella on joukkue, Venäjällä yksittäisiä staroja, jotka tienaavat miljoonia seurajoukkueissaansa ja kaikki pelaajat eivät saaneet laitettua kaikkea likoon kotiolympialaisista huolimatta. Ratkaisevassa roolissa oli myös maalivahdit. Tuukka Rask oli paljon parempi kuin Sergei Bobrovski ja Aleksander Eremenko.

Suomella on siis nyt mahdollisuudet nostaa vaikka kannua, mutta jos onnistuisi huomenna voittamaan Ruotsin(alkaa 14.00), niin on varmaa, että finaalissa vastaan tuleva USA tai Kanada olisi paljon vaikeampi vastus kuin Venäjä oli. Jos Tuukka Rask pysyy vireessä ja työnteko on samanlaista ja pahimmilta oman pään virheiltä säästytään, ovat mahdollisuudet hyvät.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates