Home » Uncategorized

Cowboys & Aliens

Written By: admin on maaliskuu 21, 2014 No Comment

ELOKUVA6

Cowboys & Aliens on vuoden 2011 tieteiselokuva,joka perustuu Scott Mitchell Rosebergin luomaan saman nimiseen sarjakuvaan.

Juoni:

Jake Lonergan (Daniel Craig) herää autiomaasta ja hän on menettänyt muistinsa eikä tiedä kuka hän on ja mistä on tullut,mutta Jakella on omituinen esine kiinni kädessä eikä tiedä mikä se on. Jake saapuu pieneen kylään,jossa hän joutuu melkein heti vaikeuksiin ja hänen kädessä oleva esine ihmetyttää jokaista.

Woodrow Dolarhyde (Harrison Ford) pidättää Jaken ja laittaa hänet vaunuun,jolloin avaruusoliot iskevät kylään ja sieppaavat ihmisiä kerrallaan ja tulittaa kylää. Woodrowin ainut poika siepataan ja monia muitakin ihmisiä,silloin Jake ja Woodrow alkavat tehdä yhteistyötä saadakseen ihmiset takaisin.Jaken kädessä oleva esine osouttui aseeksi,kun Jake onnistui ampumaan yhden aluksen. Jake,Woodrow ja Woodrowin alaiset lähtevät etsimään alieneiden tukikohtaa,mutta matkan varrella he kohtaavat alieneitten aluksia ja tapaavat Ella Swensonin,joka heistä tuntuu oudolta ja Ella vaatii päästä Jaken matkaan,he vähän kinastelevat,mutta lopulta Ella pääsee mukaan. Jake & Woodrow joutuu koko ajan omituisiin paikkoihin. Kun Jake & Woodrow matkaa kumppaniensa kanssa heidät piiritetään ja piirittäjiksi selviää Jaken johtama rosvo joukko,mutta Jake ei muista sitä,kun on menettänyt muistinsa.Jake joutuu kaksintaisteluun Jaken entisensä rosvo joukon uuden johtajan kanssa,jossa Jake voittaa taistelun ampumalla kädessään olevan metalli esineen avulla. Jake pääsee taas johtamaan alaisiaan ja kertoo heille,että ihmisiä on kidnapattu ja tarvii myös heidän apuaan pelastakseen heidät. Avaruusalus ylättää heidät ja onnistuu sieppaamaan Ellan,mutta Jake hyppää kalliolion reunalta aluksen päälle ja vapauttaa ellan. Jake & Woodrow löytävät alieneiden tukikohdan,joka näyttää isolta kartion muotoiselta vuorelta.Jake & Woodrow kertovat kaikille mitä kenenkin pitää tehdä. Jake & Woodrow yrittävät päästä sisään alieneiden tukikohtaan,mutta heidät huomataan ja joukko alieneita hyökkää kaikkien kimppuun mutta häviävät. Jake pääsi sisälle josta hän löytää jonkinlaisen laboratorion,jossa yllättäen Jaken muisti alkaa palautua ja yksi alien on loukkaantunut,kun Jake oli löynyt häntä ja hänen käteen joutui vahingossa esine,joka oli ase. Jake kamppailee alienin kanssa ja on jo häviöllä,mutta Woodrow saapuu yllättäen paikalle ja ampuu alienin.Jake & Woodrow lähtee etsimään siepattuja ihmisiä ja löytävät heidät ja auttaa ulos aluksesta. Jake & Woodrow huomaavat,että kallio tärisee,mutta huomaakin pian,että se ei ole kallio vaan tosi iso avaruusalus.Jake & Woodrow ehtii paeta ulos ja käskevät kaikkien ampuvan alusta,jossa he onnistuvat ampumaan sen alas ja räjäyttämään sen. Woodrow löytää ihmisten seasta poikansa ja halaa häntä ja kiittää Jake kaikesta mitä on tehnyt auttaakseen.

Mielipiteeni:

Pidin elokuvasta,kun siinä juoni meni selkeästi ja näyttelijät olivat parhaita. Elokuva ei ollut huono pidin siitä ja suosittelisin sitä ihmisille,jotka pitävät alieni elokuvista.kuva perustuu vuoteen 1873

Näyttelijät

Jake Lonergan (Daniel Craig)

Woodrow Dolarhyde (Harrison Ford)

Ella Swenson (Olivia Wilde)

Doc (Sam Rockvell)

Percy Dolarhyde (Paul Dano)

Meacham (Clancy Brown)

Sheriffi John Taggart (Keith Carradine)

Emmett Taggart (Noah Ringer)

Nat Colorado (Adam Beach)

Alice (Abigail Spencer)

Maria (Ana de la Reguera)

Hunt (Walton Goggins)

Cowboys & Aliens on Jon Favreaun ohjaama elokuva

Cowboys & Aliens on saanut 3 tähteä Iltalehdeltä.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates