Home » Mielipiteet, Oppilaiden haastattelut

Hollantilaisten mielipiteitä ja eroja Suomesta

Written By: admin on huhtikuu 4, 2014 No Comment

10155465_552882278165240_208389319_nPaul ja Mike

Haastattelimme kahta hollantilaispoikaa ja he vastasivat mielellään kysymyksiimme ja vaikuttivat olevan hyvillä mielin Suomessa.

Poikien mielestä oli erittäin mukavaa tulla Suomeen. He kertovat, että Suomen ilmasto on heidän mielestään aivan erilainen kuin Hollannissa. Kysyimme seuraavaksi kouluruuasta, Hollannissa ei saa kouluruokaa vaan sinne pitää ottaa omat eväät mukaan, mutta suomalainen kouluruoka on ihan ok. He eivät olleet tiistaihin mennessä maistaneet yhtäkään suomalaista perinneruokaa. He kertoivat osaavansa jo muutamia sanoja suomea. ”moi” ja ”heihei” kuuluivat tähän pieneen suomenkielen sanavarastoon. Kysyimme eroaako suomalainen koulu hollantilaisesta koulusta ja jos eroaa niin miten. Pojat kertoivat, että heidän koulussaan ei tarvitse ottaa kenkiä pois sisätiloissa, mutta koulu on samaa kokoa ja oppilaiden määrä samaa luokkaa. Lopuksi pojat sanoivat, että Suomi on kaunis maa ja he pitävät ylipäätään koko suomesta.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates