Home » Tapahtumat, Urheilu

Mestareiden Liigan välierissä tasaista

Written By: admin on huhtikuu 24, 2014 No Comment

Real Madrid VS Bayern München

Ensimmäinen osaottelu päättyi Realin 1-0 kotivoittoon, Saattaa kuitenkin olla, että Bayern tulee olemaan kotikentällään liian kova vastus Realille.

Ottelupari tulee luonnollisesti olemaan erittäin tasainen. Viime vuonna Saksalaiset murskasivat Espanjalaisseurat, mutta nyt tilanne on toinen. Real Madrid on jo todistanut kykynsä voittamalla Borussia Dortmundin ja Guardiola on tuonut omaa pelityyliään vahvasti Bayerniin. Tämä ei välttämättä ole hyvä asia, koska Saksalaiset kohtaavat Real Madridin heidän omassa lajissaan, tosin ei Real Madrid silti mikään Barcelona ole.

Atlético Madrid vs. Chelsea

Atletico pelasi tasan Chelseaa vastaan ensimmäisessä ottelussa. Toisessa ottelussa Chelsealla on kotikenttäetu, mutta myös kokoonpanosta puuttuu tärkeitä miehiä, kuten Frank Lampard, Obi Mikel, sekä tietenkin Luottomaalivahti Petr Čech. Chelsealla on myös, juuri ennen toista osaottelua äärimmäisen tärkeä liigaottelu Liverpoolia vastaan.

Atlético pelaa varmasti parasta kauttaan mestareiden liigassa kautta aikojen. Chelsea on tietenkin aina vaarallinen, varsinkin nyt kun Mourinho on menossa mukana. UEFA uuden päätöksen mukaan Atleticon maalivahti Thibaut Courtois saa pelata Chelseaa vastaan välierissä, mikä parantaa Atléticon mahdollisuuksia huomattavasti. Chelsean hyökkääjiä on kritisoitu laajalti koko kauden, joten heillä tulee olemaan kova työ päästä Espanjalaisten erittäin hyvän puolustuksen läpi.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates