Home » Tapahtumat, Uutiset

Jännittävä päihdeputki onnistui jälleen!

Written By: admin on huhtikuu 25, 2014 No Comment

PäihdeputkiPäihdeputki2

8lk:lle järjestettiin päihdeputki Hakkarin liikuntahallilla. Ensimmäisessä huoneessa tutustuttiin tupakan käytön vaaroihin ja haittoihin. Toisessa huoneessa pidettiin railakkaat bileet, jossa oli enimmäkseen nuoria. Juhlat päättyivät poliisien tuloon ja heidät vietiin kuulusteltavaksi kolmanteen huoneeseen. Siellä sai kysellä kysymyksiä ja tutustua ammatilliseen toimintaan. Neljännessä huoneessa keskusteltiin peliriippuvuudesta. Seuraavassa huoneessa oltiin pubissa, joka oli aikuisille tarkoitettu. Toiseksi viimeisessä huoneessa seurattiin huumeriippuvaisten tekemisiä. Viimeisessä huoneessa sai jakaa fiiliksiään, kertoa jos oppi jotain ja mitä voisi parantaa.

Päihdeputki3

Kokonaisuus oli hienosti toteutettu ja siitä oppi paremmin kuin esimerkiksi lukemalla (tapahtumat tuntuivat aidoilta). Oli hienoa miten paljon päihdeputkeen oli panostettu. Pisteillä vietettiin aikaa melko vähän ja loppupäässä tuli kiire. Kivointa oli seurata nuorten bileitä ja huumehuonetta mikä oli jopa vähän ahdistavaa.

Päihdeputki4

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates