Home » Arvostelut

Tähtiin kirjoitettu virhe -elokuva

Written By: admin on elokuu 22, 2014 No Comment

The Fault In Our Stars 1

John Greeniin romaaniin perustuva elokuva, jossa kaksi teiniä rakastuvat tosiinsa syöpää sairastavien tukiryhmässä. 16- vuotias Hazel kärsii masennuksesta ja sairastaa kilpirauhassyöpää, joka on levinnyt myös keuhkoihin, mutta yrittää selvitellä hengissä lääkkeillä. Tytön vanhemmat haluavat hänen osallistuvan tukiryhmään, jotta hän piristyisi ja saisi ystäviä.

Sattumalta kerran yhteen kokoukseen tulee nuorukainen nimeltä Augustus, joka on tukemassa toista ystäväänsä, mutta on itsekkin sairastanut luusyöpää puolitoista vuotta sitten. Hazelin ja Augustuksen ystävyyssuhde lähenee nopeasti, varsinkin kun ystävykset lähtevät Amsterdamiin katsomaan tunnettua kirjailijaa.

Lopussa kuitenkin selviää, että Augustuksen koko kehoon on levinnyt syöpä ja hän tulee kuolemaan muutaman päivän kuluttua. Elokuva loppuu siihen kun Hazelin poikaystävän hautajaisia vietetään.

Näyttelijöinä elokuvassa toimii:

Päähenkilöt: Shailene Woodley (Hazel Grace Lancaster) ja Ansel Elgort (Augustus Waters)

Muita henkilöitä: Nat Wolff (Isaac, Augustuksen ystävä), Laura Dern (Mrs. Lancaster, Hazelin äiti), Sam Trammel (Mr. Lancaster, Hazelin isä) ja Willem Dafoe (Peter Van Houten, kirjailija)

Mielipide elokuvasta:

Tarina oli todella koskettava ja romanttinen. Elokuvasalissa kuului vain niistämisen ääniä ja en itsekkään myönnä, taikka kiellä etten olisi itkenyt, mutta ihan ymmärrettävää se on, koska elokuva oli melko surullinen. Elokuvassa oli myös joitakin hauskojakin kohtauksia, jolle nauroi oikein ääneen! Paljon kehuttu tarina oli kyllä näkemisen arvoinen ja kun elokuva tulee kauppoihin myyntiin, minä aioin mennä ostamaan sen ja itkeä vielä monta kertaa!

Suosittelen elokuvaa nuorille ja teineille. Kun sen on nähnyt, tajuaa kuinka hyvä elämä itsellä on, jos ei ole minkäänlaisia sairauksia.

Tässä vielä elokuvan traileri: https://www.youtube.com/watch?v=9ItBvH5J6ss

The Fault In Our Stars

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates