Home » Arvostelut

Arvostelu: Batman Arkham Origins peli

Written By: admin on elokuu 29, 2014 No Comment

Batman-Arkham-Origins-Box-Art

Batman Arkham Origins on todella hyvä peli kaikille jotka tykkäävät jännityksestä ja seikkailusta. Mahtava tarina ja kunnon jännitys tekee tästä pelistä todella viihdyttävän. Ainoat huonot puolet ovat että kaikki Batman Arkham Originissa on jo ehkä liiankin tuttua jos olet pelannut Batman Arkham Citya ja Batman Arkham Asulymia. Batman Arkham Origins on periaatteessa sama peli mutta vain eri tarinalla. Arkham Origins on varmaa laatutyötä.
Batman Arkham Origins on Warner Bros. Games Montrealin kehittämä ja Warner Bros. Interactive Entertainmentin julkaisema toimintaseikkailupeli. Peli julkaistiin 25. lokakuuta 2013 Microsoft Windowsille, PC:lle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja Wii U:lle. Peli pohjautuu sarjakuvakustantamo DC Comicsin suosittuun sarjakuvahahmo Batmaniin. Batman Arkham Origins on jatkoa Rocksteady Studiosin kehittämille videopeleille Batman Arkham Asylum (2009) ja Batman Arkham City (2011) Mutta Tapahtumiltaan peli sijoittuu Arkham Asylumia ja Arkham Citya edeltävään aikaan.
Arkhamissa on jouluaatto, mutta ei kovin iloinen sellainen. Hirvittävä lumimyrsky on pakottanut kaikki ihmiset piilottelemaan kodeissaan, mikä toki heille sopiikin, sillä kaduilla riehuu loputon rikollisten joukkio. Korruptoituneet poliisivoimat ovat rikollisten edessä voimattomia ja usein suoraan heidän komennossaan. Kaupunki huutaa pelastajaa ja sellaisen se myös saa.
heti alussa tilanteet menevät jännäksi sillä Black Mask on palkannut 50 miljoonalla kuusi salamurhaajaa yhdellä tarkoituksella: tappakaa lepakko. Tänään.
Arkham Cityn tavoin myös Arkham Origins sijoittuu avoimeen pelimaailmaan jossa saat tehdä mitä huvittaa.
ensimmäiset Arkham-pelit olivat niin erinomaisia että odottaa jokaiselta sarjan uudelta peliltä enemmän. Se on tietenkin hyvin vaikea tehdä, etenkin kun kyse on uusista tekijöistä. Tämä juuri kiteytyy kolmannessa pelissä: se viihdyttää entiseen tapaan, muttei enää juuri kykene yllättämään. Onneksi tarinan sijoittuminen Batmanin ajan alkupuolelle edes tarjoaa hieman tuoreemman näkökulman tuttuihin kuvioihin, mutta vain hieman.
Batman Arkham Origins on todella hyvä peli. Sen tarina ja pelattavuus on huippu-luokkaa ja nautin jokaisen hetken siitä. En tylsistynyt missään vaiheessa vaikka peli toistaa vähän aikaisempia Batmaneja. itse antaisin Arkham Origns:lle 9/10
bao_pree3_batmancitybatman-arkham-origins_sept-18_3_opt

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates