Home » Arvostelut

Fifa 14

Written By: admin on syyskuu 12, 2014 No Comment

Fifa 14 on Electronic artsin luoma ja julkaisema peli joka pohjautuu jalkapallon pelaamiseen ja siihen liittyviin taitoihin joita, jalkapalloilijan pitää osata.
Peli ollaan julkaistu monelle laitteelle joista suosituimmat ovat Playstation 3 ja XBOX 360.
Peli on yksin sekä monin peli. Esimerkiksi voit pelata vaikka kaveria vastaan samalla konsolilla tai, voit pelata netissä eri ihmisten kanssa Ultimate teamissa jossa, sinun pitää luoda oma unelma joukkueesi.
Ultimate teamissa voit ostaa pakkauksia tai pelaajia ostopaikasta (transfermarket) kolikoilla joita, saat kun voitat otteluita tai voit ostaa myös vaihtaa pelaajia toisiin.
Youtubessa Fifa 14 on erittäin seurattu peli josta voi katsoa vinkkejä pelaamiseen.
Pelissä on mahdollisimman paljon miesten jalkapallo joukkueita ja liigoja, pelissä on myös maajoukkueita ja paljon muuta pelaamisen arvoista.
Fifa 15 on tulossa syksyllä ja julkaistaan myös Playstation 3:lle ja XBOX:sille sillä moni ei omista vielä uuden sukupolven koneita ja osa ei niitä haluakkaan ostaa hinnan takia.
Pelissä on erittäin hyvät fysiikat ja todella realistinen ja vaikka joitakin bugeja löytyy niin ne eivät haittaa.

 
fifa 14 1 fifa 14 2

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates