Home » viikon lemmikki

Viikon lemmikki: Labradorinnoutaja

Written By: admin on syyskuu 12, 2014 No Comment

labradorin noutaja 1

 

 

 

 

 

Yleistä rodusta

Labradorinnoutaja on yksi maailman suosituimmista koiraroduista. Suomessa rotu oli vuonna 2007 kolmanneksi suosituin koirarotu.

 

Ulkonäkö

Labradorinnoutaja on vankkarakenteinen, tiivisrunkoinen, toiminnanhaluinen ja hyväntuulinen koira. Sillä on hyvä vainu. Labradorinnoutajan kallo on leveä, otsapenger selvä, kirsu on iso ja leuat ovat keskipitkät ja voimakkaat. Silmät ovat keskikokoiset, ruskeat tai pähkinänväriset ja ilme ystävällinen. Korvat ovat melko pienet ja päänmyötäisinä riippuvat. Labradorinnoutaja on väriltään joko musta, keltainen tai harvinaisempana ruskea.

 

Luonne ja käyttäytyminen

Labradorinnoutaja on ystävällinen, miellyttämisenhaluinen, nopea ja älykäs, minkä vuoksi se on useimmiten helppo kouluttaa. Labradorinnoutajakin vaatii kuitenkin määrätietoisen koulutuksen, sillä sekin osaa ottaa roolin perheen johtajana jos se sille suodaan. Sitä käytetäänkin laajasti eri tehtävissä, esimerkiksi metsästyskoirana, palveluskoirana, opaskoirana, huumekoirana ja pelastuskoirana. Rotu on hyvä seura- ja perhekoira tasapainoisen luonteensa ansiosta. Se vaatii paljon ihmisen seuraa ja pitkästyy yksin ollessaan. Onnellisimmillaan

 

Oma kokemukset:

Minun koirani nimi on Ruffe ja se on labradorinnoutaja.

Ruffe on paras koira koska se meidän koira.

Ruffe pitää lenkkeilystä jotka ovat noin 4-7 km pitkiä, rapsuttamisesta, syömisestä, nukkumisesta, leikkimisestä ja huomion saamisesta.

Ruffe on 7v vanha.

Vaikka Ruffe on vanha niin silti se jaksaa riehua.

Ryffen vasen takajalka on leikattu mutta se ei menoa hidasta.

Ruffessa ei ole mitään huonoja puolia, muuta kuin että se syö kuin hevonen.

Labradorinnoutaja on paras rotu.

labradorin noutaja 3

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates