Home » Arvostelut

Forza Motorsport 4: arvostelu

Written By: admin on syyskuu 12, 2014 No Comment

forza 4 kuva

Forza 4 on autopeli ja sarjassaan jo kolmas osa Xbox 360:lle. Forza Motorsport 4 on kiistatta sarjansa paras osa tähän asti. se oli myös vuoden 2011 mahtavin ajopeli. Ei se tietenkään täydellinen ole, mutta mikä peli olisi? Turn 10 on ottanut Forza 3:sta hyvän pohjan ja hionut siitä entistä viihdyttävämmän ja kattavamman. Entistä aidompi ajotuntuma, riittävästi vaihtelua ja palkitsevuutta, sekä mahtavat grafiikat viittaavat vain yhteen asiaan: Forza 4 on yksinkertaisesti erittäin laadukas kokonaisuus.

Forza 4 on Turn 10 Studiosin tekemä ja Microsoftin julkaisema, se julkaistiin vuonna 2011 ja on Xbox 360:nen yksinoikeuspeli. Forzan ikäluokitus on K-3. Forza 4:ssä on yli 500 autoa joista saat valita mitä ajaa.

Joihinkin autoihin pääsee tutustumaan tarkemmin Autovista-tilassa. Yksityiskohtien tarkastelun lisäksi näistä autoista pääsee kuulemaan Jeremy Clarksonin lyhyen esittelyn. Tila on mukava lisäys ja tarjoaa mukavia tarinoita legendaarisista autoista, mutta samalla se tuntuu hiukan irralliselta. Forza 4 myös hyödyntää Kinectiä. Sitä käytetään katsomaan pelaajan ympärille ja peliohjaimena pitämällä käsiä edessä, aivan kuin pitäisi kiinni näkymättömästä ratista.

Pidän tästä pelistä koska se on mukavan jännittävä ja hyvä kaikille jotka ovat kiinnostuneita autoista. Siihen ei tylsisty nopeasti ja se on hyvää ajanvietettä. antaisin Forza 4:lle 9/10Forza 4 auto forza 4 chevrolet

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates