Home » viikon menopeli

Viikon menopeli: DPS Street trac

Written By: admin on lokakuu 24, 2014 No Comment

Minkä merkkinen pyöräsi on: DPS Street track.
Kuinka vanha se on: vajaat 19v.
Kuinka kauan se on ollut sinulla: 4-3 vuotta.
Mitkä jarrut siinä on: vanhat kunnon jarru palat.
Mitkä ovat sen huonot puolet: Jousituksia ei ole ja satula on kova kuin mikä.
Teknisiä tietoja
DBS on toisen suuren eurooppalaisen fillaritalon Cycleuropen brändi. Talon brändeistä Suomeen tuodaan lippulaivaa Bianchia ja alun perin ruotsalaisia brändejä Cressua ja Monarkkia. Cressua kootaan yhä Ruotsissa. Monark on talon halpistuotemerkki.

http://www.cycleurope.com/

Eriä DBS:ää on ollut välillä Suomessakin. Veikkaisin, että esimerkiksi Monarkiksi teipattuja pyöriä on ollut liian vähän, joten ovat laittaneet samalta tehtaalta sitten jotain muuta teippiversiota.
vDBS:ää alettiin tuoda maahan 1970-luvulla merkin kotimaasta Norjasta. Tuotteen nimi tulee sanoista ”Den Beste Sykkeln”, paras pyörä. Kaikki DBS-mallit rakennettiin ilmeisesti 1990-luvun alkuun asti norjalaiseen Öglandin runkoon: halkaisijaltaan pienestä teräsputkesta tehty, mutta silti tukeva.

Öglandin runkoa käyttivät erityisesti 1980-luvulla monet suomalaiset pyörätehtaat. Merkkejä olivat ainakin Nopsa, Jupiter, Terässiipi ja Union. Erittäin kestäviä ja järkeviä pyöriä. Nykyisin myynnissä olevista DBS:istä ei minulla ole kokemusta. DBS:ää alettiin tuoda maahan 1970-luvulla merkin kotimaasta Norjasta. Tuotteen nimi tulee sanoista ”Den Beste Sykkeln”, paras pyörä.

  

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 Nettivekkari, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates